Gitaarles-Zutphen-Gitaarleraar-Zutphen

Gitaarles Zutphen

Welkom bij Guitar Institute Nederland! Pop, rock, jazz of soul: met gitaarles bij Guitar Institute in Zutphen leer je meer dan liedjes spelen. 

Iedere gitarist gebruikt 4 basisvaardigheden: timing, techniek, halskennis en begrip van harmonie. Aan de hand van het lesmateriaal van Guitar Institute en met behulp van een professionele gitaarleraar, krijg je de tools je een leven lang verder te ontwikkelen als gitarist, ongeacht je favoriete muziekstijl.

Lees meer over het lesprogramma of plan een gratis proefles in Zutphen.

Gitaarleraar Zutphen

Alle gitaarleraren bij Guitar Institute Nederland zijn professioneel opgeleid en helpen je graag op weg, of je nu begint met gitaarspelen of je je wilt voorbereiden op een carrière in de muziekindustrie.

In Zutphen geeft Dannis Maks les voor Guitar Institute. Dannis heeft meer dan 25 jaar ervaring in lesgeven en treedt over de hele wereld op met diverse pop- en jazzgroepen. Op onze teampagina kun je meer over Dannis te weten komen en vind je een overzicht van ons gitaarleraren.

Lesmateriaal

Met gitaarles bij Guitar Institute Nederland leer je meer dan liedjes spelen. Met behulp van een professionele gitaarleraar en 10 modules leer je begrijpen welke gitaartechnieken er zijn, verdiep je je harmonische kennis en de toepassing hiervan op je instrument, zodat je zelfstandig leert gitaarpartijen te analyseren en na te spelen.

Het gebruik van afzonderlijke modules maakt leren effectief doordat je op één aspect tegelijk focust. Ook geeft het werken met modules de flexibiliteit om de lessen af te stemmen op jouw behoefte en muzikale interesse.

Naast de ervaring en kennis die we graag overbrengen, stellen we jouw wensen centraal. Ten slotte leert ieder mens op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo!

Rock gitaarles: Van Halen

Gitarist: Eddie Van Halen
Stijl: hard rock
Track: Jump
Album: 1984 (1984)

Jazz gitaarles: Wes Montgomery

Stijl: jazz
Track: In Your Own Sweet Way
Album: 
The Incredible Jazz Guitar of Wes Montgomery (1960)

Rock gitaarles: Toto

Gitarist: Steve Lukather
Stijl: rock
Track: Rosanna (Toto)
Album: IV (1982)

Gratis proefles gitaar in Zutphen

Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je gitaarleraar. Hij gaat je immers intensief begeleiden met je leerproces. Boek vrijblijvend een gratis proefles in Zutphen om een voorproefje te nemen!