Gitaarles Baarn

Welkom bij Guitar Institute Nederland! Pop, rock, jazz of soul: met gitaarles bij Guitar Institute in Baarn leer je meer dan liedjes spelen. 

Iedere gitarist gebruikt 4 basisvaardigheden: timing, techniek, halskennis en begrip van harmonie. Aan de hand van het lesmateriaal van Guitar Institute en met behulp van een professionele gitaarleraar, krijg je de tools je een leven lang verder te ontwikkelen als gitarist, ongeacht je favoriete muziekstijl.

Lees meer over het lesprogramma of plan een gratis proefles in Baarn.

Gitaarles Baarn | Gitaarleraar Baarn

Gitaarleraar Baarn

Alle gitaarleraren bij Guitar Institute Nederland zijn professioneel opgeleid en helpen je graag op weg, of je nu begint met gitaarspelen of je je wilt voorbereiden op een carrière in de muziekindustrie. In Baarn geeft Brett Duncan les voor Guitar Institute. Brett is als Australiër naar Nederland gekomen en is een van ’s werelds toonaangevende auteurs van handleidingen voor gitaarlessen en heeft meer dan 70 boeken geschreven over het bespelen van verschillende gitaarstijlen.

Brett is gespecialiseerd in het aanleren van alle fingerpicking-stijlen zoals Acoustic Rock, Blues, Folk, Ragtime etc. Hij is ook een ervaren Slide-gitarist die verschillende populaire Slide Guitar-lesmethoden heeft geschreven.

Op onze teampagina vind je een overzicht van ons gitaarleraren, waarbij ieder zijn specialisme heeft maar iedereen getraind is om jouw allround skills op de gitaar te ontwikkelen.

Lesmateriaal

Met gitaarles bij Guitar Institute Nederland leer je meer dan liedjes spelen. Met behulp van een professionele gitaarleraar en 10 modules leer je begrijpen welke gitaartechnieken er zijn, verdiep je je harmonische kennis en de toepassing hiervan op je instrument, zodat je zelfstandig leert gitaarpartijen te analyseren en na te spelen.

Het gebruik van afzonderlijke modules maakt leren effectief doordat je op één aspect tegelijk focust. Ook geeft het werken met modules de flexibiliteit om de lessen af te stemmen op jouw behoefte en muzikale interesse.

Naast de ervaring en kennis die we graag overbrengen, stellen we jouw wensen centraal. Ten slotte leert ieder mens op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo!

Rock gitaarles: Van Halen

Gitarist: Eddie Van Halen
Stijl: hard rock
Track: Jump
Album: 1984 (1984)

Jazz gitaarles: Wes Montgomery

Stijl: jazz
Track: In Your Own Sweet Way
Album: 
The Incredible Jazz Guitar of Wes Montgomery (1960)

Rock gitaarles: Toto

Gitarist: Steve Lukather
Stijl: rock
Track: Rosanna (Toto)
Album: IV (1982)

Gratis proefles gitaar in Baarn

Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je gitaarleraar. Hij gaat je immers intensief begeleiden met je leerproces. Boek vrijblijvend een gratis proefles in Baarn om een voorproefje te nemen!