Gitaarles bij Guitar Institute in Amersfoort

Welkom bij Guitar Institute in Amersfoort! Pop, rock, jazz of soul: met gitaarles bij Guitar Institute leer je meer dan liedjes spelen.

Iedere gitarist gebruikt 4 basisvaardigheden: timing, techniek, halskennis en begrip van harmonie. Aan de hand van het lesmateriaal van Guitar Institute en met behulp van een professionele gitaarleraar, krijg je de tools je een leven lang verder te ontwikkelen als gitarist, ongeacht je favoriete muziekstijl.

Lees meer over het lesprogramma of plan een gratis proefles in Amersfoort.

5 x 30 minuten €165

5 x 45 minuten €215

10 x 30 minuten €320

Gitaarleraren Guitar Institute Amersfoort

Met gitaarles bij Guitar Institute in Amersfoort ben je verzekerd van een professionele, geschoolde gitaarleraar. In Amersfoort geeft Jouke Westerhof gitaarles voor Guitar Institute Nederland.

Jouke Westerhof

Jouke begon op 9-jarige leeftijd met gitaarspelen. Hoe cliché: mede door het horen van Jimi Hendrix groeide zijn interesse in rockmuziek.

Na zijn middelbare school studeerde Jouke aan de Popacademie in Enschede en aansluitend volgde hij de twee-jarige Master Muziekproductie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sindsdien speelt hij zowel vast en als invaller in verschillende bands. Daarbij werkt Jouke op dit moment aan zijn eigen plaat.

Ervaring: Jouke heeft diverse theatertours gespeeld en  en speelt op dit moment in de theaterproductie Queen the Music. Daarnaast speelt hij in diverse bands en is onder meer vaste gitarist van Queen Forever.

Opleiding: Conservatorium van Enschede, HKU (Master Kunst, Media & Technologie)
Favoriete gitaristen: Jimi Hendrix, Ritchie Blackmore, Neal Schon, Steve Lukather, Doug Aldrich, Brian May, David Gilmour, Jake E Lee, John Sykes, Jimmy Page, Slash, Steve Morse & Eddie Van Halen.

Lees meer

Rock gitaarles: Toto

Gitarist: Steve Lukather
Stijl: rock
Track: Rosanna (Toto)
Album: IV (1982)

Jazz gitaarles: Wes Montgomery

Stijl: jazz
Track: In Your Own Sweet Way
Album: 
The Incredible Jazz Guitar of Wes Montgomery (1960)

Rock gitaarles: Van Halen

Gitarist: Eddie Van Halen
Stijl: hard rock
Track: Jump
Album: 1984 (1984)

Gitaarles bij Guitar Institute in Amersfoort

Met gitaarles bij Guitar Institute in Amersfoort leer je niet alleen liedjes spelen, maar investeer je in je skills waar je je hele leven plezier van zult hebben.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal van Guitar Institute Nederland is zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op 10 fundamentele bouwstenen (modeles): Guitar techniques, Rhythm reading, Chord lab, Fretboard fluency, Harmony & theory, Ear training, Chord melody, Rhythm guitar, Advanced lead guitar en Jazz improvisation. Bij de gitaarlessen zitten gratis e-readers inbegrepen voor iedere module.

Gitaarleraren Amersfoort

Guitar Institute Nederland staat voor kwaliteit. Instructeurs die lesgeven bij Guitar Institute Nederland zijn geselecteerd op kennis, skills, praktische ervaring en diplomering. Gitaarleraren werkzaam voor Guitar Institute Nederland hebben een conservatoriumopleiding doorlopen in binnen- of buitenland met ruimschootse praktische ervaring in de (inter)nationale muziekindustrie.

Gratis proefles

Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je gitaarleraar. Hij gaat je immers intensief begeleiden met je leerproces. Boek hier vrijblijvend een gratis proefles in Amersfoort om een voorproefje te nemen!